Onze diensten

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Duizenden klanten gingen u voor. Stuk voor stuk tevreden over het geleverde werk. Hier bent u bij het juiste adres voor eerlijk en goed werk.

Onze behandelingen zijn scherp geprijst. Zo bent u niet alleen verzekerd van uitmuntende service, u geniet ook van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

20 jaar ervaring in het vak. Uw voertuig is bij ons in goede handen. Voor al uw wensen hebben wij de juiste behandeling. Altijd met u in overeenstemming. 

Onze diensten

poetsbeurt-autopoetsbedrijftahsin

Poetsbeurt

Zowel het interieur als exterieur wordt compleet gereinigd en gepoetst. Kleine en ondiepe krasjes worden weggepolijst. Dit is de beste behandeling voor de beste prijs. Kies voor deze behandeling als u uw auto in showroomstaat wilt brengen.

Complete poetsbeurt
  • Gebruikte personenwagens vanaf €200,-
  • Gebruikte suv’s/mpv vanaf €250,-
  • Gebruikte bus vanaf €300,-
interieurreiniging

Wassen en drogen

Uw auto wordt gewassen met de hoge druk reiniger. Het interieur wordt gereinigd en gestofzuigd en de ruiten worden schoongemaakt. Tot slot wordt uw auto afgedroogd. Kies voor deze behandeling als u uw auto door een professional wilt laten wassen.

  • Personenwagens vanaf €40,-
waxoyl-logo

Waxoyl behandeling

De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging.

doffe-koplamp

Koplampen polijsten

Bij Autopoetsbedrijf Tahsin staat vakmanschap voorop. Onze poetsers weten precies hoe zij jouw koplampen weer kunnen laten schitteren. De behandeling duurt ongeveer 2u. Prijs is 35,- per koplamp.

ozonbehandeling

Ozonbehandeling

Met de ozonbehandeling neutraliseren wij hardnekkige geurtjes in uw auto. Denk hierbij aan een nare brandlucht, dierengeur, of de geur van sigaretten. Met behulp van de ozonbehandeling ruikt het interieur van uw auto weer fris.

Stickers verwijderen

Stickers verwijderen

Heeft u stickers op uw voertuig, zoals belettering of een wrap? Ook dan komen wij u graag tegemoet. Wij verwijderen met speciale middelen zo veilig mogelijk de stickers op uw auto.

Glascoating -premium

Glas (ook wel quartz genoemd) is, met een schuurbestendigheid van 7H op de MOH schaal, één van de meest schuurbestendige materialen die we kennen. Het is een mineraal dat bestaat uit siliciumdioxide, ook wel bekend als silica. Door gebruik te maken van alcohol, olie of een ander soort drager i.c.m. een hechtmiddel, wordt er een dun laagje silica op de autolak aangebracht. Deze vloeistof, in principe dus de glascoating, hecht zich op Nano niveau aan de autolak. De glascoating deeltjes zijn zo klein dat zij tot bijna atoomniveau hechten in de autolak. Hierdoor ontstaat er een zeer krachtige verbinding, welke zonder problemen jaren mee gaat.

Nu de coating verbonden is met de autolak, zorgt deze ervoor dat de autolak veel minder krasgevoelig is, makkelijker te reinigen is en jarenlang een super wet look glans geeft zonder dat je deze iedere keer in de wax moet zetten. Het beschermt ook tegen het invreten van vogelpoep en is bestand tegen hoge temperaturen, zouten en zuren. Een glascoating is met recht de ultieme bescherming van je autolak en zorgt ervoor dat je jarenlang kan genieten van glans en diepte.

Wassen, drogen en stofzuigen vanaf
€40

Prijzen zijn afhankelijk van de staat, model en type van voertuig.

Uw auto wordt gewassen
Gestofzuigd
Velgen reiniging
Ruiten reining
Afdrogen
Evt op aanvraag een poetslaag (prijs niet inbegrepen)

Poetswerk compleet vanaf
200

Beste kwaliteit voor de beste prijs

Shamporellen
Kleien
Polijsten
Interieurreiniging
Hemelreiniging
Poetsen

Premium behandeling
500

Exclusieve behandeling met glascoating

Complete interieur -en exterieurreiniging
Hemelreiniging
Polijsten
Poesten
Glascoating

Copyright 2023@Autopoetsbedrijf Tahsin.